Bani sustrasi dintr-o biserica din rona de sus si furt dintr-un supermarket din baia mare

Ieri dimineata, politistii din Rona de Sus au fost sesizati prin SNUAU 112 ca usa de acces dintr-un locas de cult, din localitate, a fost fortata si ca din biserica a fost sustrasa o suma de bani.

Politistii au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului. Primele verificari au relevat ca in noaptea de 11 spre 12 februarie, persoane necunoscute au patruns prin efractie in incinta bisericii, si au sustras a dintr-o cutie o suma de bani. La cateva ore, politistii au identificat doi tineri de 14 si 18 ani, din aceeasi localitate, banuiti de comiterea faptei.

170 de lei, gasiti asupra acestora, au fost recuperati si restituiti, iar politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

La data de 12 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare au fost sesizati ca o femeie, reprezentant al unui supermarket, a retinut un barbat care a sustras mai multe bunuri.

Patrula de ordine si siguranta publica, deplasata la fata locului, a identificat un tanar de 31 de ani, din Baia Mare, care ar fi sustras de pe rafturile supermarketului bunuri alimentare si nealimentare, trecand de zona caselor de marcat fara a le achita.

Bunurile au fost recuperate si restituite iar in cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Femeie agresata de sotul ei, in urma unor discutii contradictorii
Citeste
Reprezentantul Permanent al Romaniei la ONU a prezentat pozitia Uniunii Europene in cadrul sesiunii Comisiei pentru Dezvoltare Sociala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.