Baimarenii sunt invitati sa ia parte la targul traditional "Produs de Cluj si Maramures"

LA BAIA MARE VALUE CENTER  Morosenii sunt invitati in perioada 5 – 7 Iulie la Baia Mare Value Centre ca sa cinsteasca asa cum se cuvine produsele traditionale din Cluj  si Maramures la cel mai fain targ din oras.

Vor fi asteptati cu bucate alese gatite pe loc si trei zile de petrecere cu  Aurel Tamas, Marius Ciprian Pop, Ionela Morutan, Cornelia Si Lupu Rednic, Ansamblul Folcloric National Transilvania. Pentru cei mici pregatim un parc de distractii unde se pot juca in voie in timp ce parintii sau bunicii degusta preparate delicioase si asculta muzica de suflet.

Va asteptam sa petrecem impreuna la Baia Mare Value Centre trei zile de poveste cu muzica buna, bucate alese si distractie pentru cei mici. Intrarea este libera! Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Cluj si sustinut de Primaria Municipiului Baia Mare.

Despre "Produs de Cluj"

Asociatia Produs de Cluj are ca scop principal,dezvoltarea durabila si promovarea produselor, a valorilor traditiei si ale culturii, a turismului din zona Judetului Cluj, promovarea excelentei in domeniul agriculturii, a mestesugurilor traditionale, in vederea cresterii competitivitatii in acest domeniu si a dezvoltarii mediului rural, reprezentarea producatorilor locali atat la nivel national, cat si la nivel international.

Pentru informatii suplimentare si acreditari va rugam sa va adresati ofiterului de presa:

Anca Miklos – 0742 885 118 sau e-mail: [email protected]

Accident in Tautii Magheraus, cinci victime, intervine si descarcerarea
Citeste
SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES aduce pe piata din Transilvania branduri de renume pentru industria auto, a confectiilor metalice si a constructiilor de masini
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.