SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES aduce pe piata din Transilvania branduri de renume pentru industria auto, a confectiilor metalice si a constructiilor de masini

SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES este o firma baimareana, cu capital romanesc, importator si distribuitor in Romania de echipamente industriale si comerciale. Un traseu singur si asumat al afacerii sale a adus-o in pozitia de reprezentant al unor brand-uri de prestigiu. Orice afacere de profil poate sa creasca, sa se dezvolte si sa tina pasul cu noutatile tehnologice daca apeleaza la solutii profesioniste.

Producator de renume mondial  in domeniul sculelor de mana, BETA-TOOLS este lider in productia de scule profesionale de mana utilizate intr-o mare varietate de domenii de lucru:  in constructii, in industria hidraulica, electrotehnica si in industria de automobile. Cu o vechime de 80 de ani in domeniul productiei de scule profesionale si echipament specializat de protectie,  BETA-TOOLS detine trei fabrici de productie in Italia si peste 12.000 de articole.

Dintre producatorii de renume in domeniul sudurii,  IWELD INDUSTRIAL este unul din cei mai mari producatori de aparate de sudura industriale si semiprofesionale din Europa. De peste 15 ani, cu investitii constante  in cercetare si dezvoltare,  IWELD INDUSTRIAL aduce mereu imbunatatiri aparatelor si sistemelor de sudura utilizate in realizarea proiectele in industria auto, a confectiilor metalice grele, a santierelor navale. Lucreaza cu stocuri generoase  de produse: aparatura pentru sudura, echipamente si consumabile. Printre produsele din portofoliu se regasesc compresoarele Chicago Pneumatics, abrazive Swaty Comet, masini electrice  Milwaukee Tool.

Intrarea pe piata regionala a celor doua branduri de renume a fost marcata de un eveniment exclusivist desfasurat vineri in Baia Mare, unde au participat reprezentanti ai firmelor mentionate mai sus si clienti locali din domeniul industriei auto si a confectiilor  metalice.

Evenimentul organizat de Siltec Global Technologies  in  parteneriat cu BETA-TOOLS si  IWELD INDUSTRIAL a avut ca si partener de mobilitate dealer-ul auto ATP Motors,  reprezentant autorizat de vanzare si service Mercedes-Benz.  Cele mai noi modele de la Mercedes-Benz au fost prezentate cu aceasta ocazie: noul si impresionatul GLE SUV , respectiv clasa A –  acum propusa cunoscatorilor in varianta limuzina.

"SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES  doreste sa ofere clientilor produse si servicii la un nivel inalt de calitate. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre de consultanta in vederea achizitionarii, punerii in functiune si exploatarii produselor apartinatoare brandurilor pe care SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES  le comercializeaza" este invitatia lansata de ing. Vlad Pop.

Pentru consultanta, prezentare si comenzi clientii sunt invitati la adresa firmei din Baia Mare,  str. Lacatus nr. 12, de luni pana vineri intre orele 8:00 – 16:30. On-line pot accesa site-ul http://siltec.ro/

 

Pentru orice informatii ne puteti contacta la: [email protected]   |  +40 751 342 342

Baimarenii sunt invitati sa ia parte la targul traditional "Produs de Cluj si Maramures"
Citeste
2019, cel mai fierbinte an din istorie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.