BAIA SPRIE: Lemn confiscat si amenda de 5.000 de lei aplicata de politisti

Ieri, 07 septembrie, in timp ce se aflau in serviciul de patrulare pe DN 18, Pasul Gutai politistii orasului Baia Sprie au depistat un barbat de 62 de ani din Borsa, care transporta material lemnos din specia cherestea si grinzi de esenta fag, fara a respecta prevederile legale.
Cel in cauza le-a prezentat politistilor un aviz de insotire, in care era inscrisa o cantitate mai mica decat cea transportata, fapt constatat dupa masurarea volumului materialului lemnos de catre un specialist din cadrul Ocolului Silvic Baia Sprie.
Fata de barbat politistii au luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare de 5.000 de lei, iar diferenta de material lemnos constatata in urma masurarii a fost ridicata in vederea confiscarii si predata in custodia Ocolului Silvic Baia Sprie.
De asemenea, politistii au constatat faptul ca barbatul nu are drept de a conduce deoarece permisul are valabilitatea expirata, fapt pentru care a fost sanctionat contraventional cu 870 lei, fiindu-i retinut permisul de conducere. (foto arhiva)

Articolul BAIA SPRIE: Lemn confiscat si amenda de 5.000 de lei aplicata de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Noul coronavirus nu tine cont de locul de munca: Cadre medicale infectate la Spitalul Judetean din Baia Mare. Cadru didactic internat. Care este situatia la Leordina si Farcasa
Citeste
CRIMA DIN BOZANTA MICA: Fosta educatoare din Baia Mare care si-a ucis copilul nu avea discernamant
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.