Avocatul tavi cioltea – "bunicu" s-a stins din viata la 70 ani

Octavian Cioltea presedinte de onoare la FC Prieenia Baia Mare s-a stins din viata astazi 16 februarie 2020 la varsta de 70 ani! Acum cateva zile si-a sarbatorit cea de-a 70-a aniversare alaturi de familie, prieteni, colegi.

L-am sunat si eu sa ii urez o viata lunga si frumoasa, mi-a exprimat dorinta de a-l avea alaturi de noi multi ani, sa ne bucuram de el si prietenii lui de o viata si familia. Mi-a spus ca se odihneste putin, inainte de a-si primi oaspetii asa cum se cuvine, cum numai el stia sa o faca. Se simtea obosit, dar pentru el nu conta decat sa-si simta familia si prietenii aproape, ca el sa-i simta aproape, sa imparta bucuriile si tristetile alaturi de ei.

Bunicu a fost unic prin felul sau de afi, prin felul de a darui, si-a iubit aproapele ca pe sine insusi si era dusmanul declarat al nedreptatilor. A iubit fotbalul cu toata suflarea sa si a dat aceasta suflare patru decenii echipei FC Prietenia, echipa pe care a infiintat-o in anii 70. 

E foarte greu sa gasesti cuvintele potrivite intr-un astfel de moment si mai bine decat noi cel care l-am cunoscut si iubit pe Bunicu, o face Alina, fiica lui mult iubita, care i-a calcat pe urme in cariera sa profesionala: 

"… sa nu plangeti dupa mine. Mai bine beti si cantati , c-ati avut un OM ca mine"
Asta v-ar fi spus acum Bunicu’ sau Nea’ Tavi sau domnul Cioltea.
Mie si lui Serban ne ar fi spus " Fruntea sus, Dati-i bice inainte !"
In aceasta noapte a plecat pentru pledoaria finala in fata Judecatorului suprem. Cu roba pe brat, " tasca" in mana si mingea la picior s-a dus, cu voi toti in gand, sa se " hodineasca" un pic intr-o lume mai putin nedreapta.
In lumea asta a noastra mica ne vei lipsi enorm, Papa !!!"

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Preluare: Ioan R. Ster – www.baiamaresport.ro.

Mare pierdere pentru teatru – un mare actor in baia mare a parasit scena vietii
Citeste
Barbat gasit mort intr-un rau la viseu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.