Au furat prelungitoare si un redresor, apoi au vrut sa le vanda unui paznic

BAIMARENI ARESTATI  Doi tineri de 20 si 21 de ani au fost retinuti si sunt cercetati de politisti pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dupa ce o persoana cu spirit civic a sunat la 112. Apelantul a sesizat faptul ca azi-noapte, in timp ce efectua serviciul de paza pe un santier din municipiu, doua persoane necunoscute i-au oferit spre vanzare cabluri electrice prelungitoare tip rola.

Patrula de ordine publica care a preluat sesizarea i-a gasit pe cei doi tineri pe strada Victoriei din municipiu, avand asupra lor trei role de cablu tip prelungitor de 25 m lungime fiecare si un redresor de incarcare acumulatori auto.

In urma verificarilor s-a stabilit ca bunurile au fost sustrase dintr-un garaj situat in curtea unui imobil, pe fondul neasigurarii de catre proprietar a usii de acces in garaj. Vazand usa intredeschisa, hotii au profitat si au actionat fara a fi vazuti de cineva. Politistii i-au identificat si retinut pe cei doi, urmand a-i prezenta instantei cu propunere de arestare preventiva.

Carne EXPIRATA confiscata de politistii maramuresenI!
Citeste
Echipele nationale ale Romaniei vor disputa 8 partide, toate oficiale, in perioada 8-15 octombrie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.