Carne EXPIRATA confiscata de politistii maramuresenI!

LA O CANTINA SCOLARA DIN BAIA MARE  Ne trimitem copiii sanatosi la scoala, dar riscam sa ii luam bolnavi. Nimic nu stavileste setea comerciantilor pentru a face profit, chiar daca uneori o fac pe spatele si sanatatea copiilor nostri.

Politistii maramureseni au actionat la finalul saptamanii trecute pentru siguranta elevilor care cumpara diferite produse de la chioscurile din incinta scolilor sau care servesc masa la cantinele unitatilor de invatamant.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat si executat o actiune pentru prevenirea, descoperirea si combaterea faptelor ilicite care se comit in domeniul evaziunii fiscale si pentru protejarea elevilor impotriva unor acte de comert ilicit, cu produse expirate.

MARI NEREGULI LA MAI MULTE UNITATI DIN BAIA MARE

"In cadrul actiunii politistii au verificat 23 de puncte de alimentatie publica din incinta unitatilor de invatamant din Baia Mare. Au fost aplicate opt sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru abateri de la OUG 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor a fost de 57.500 lei. Totodata au fost confiscate 24 kg carne si produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, precum si suma de 1.436 lei in numerar", se arata in comunicatul IPJ Maramures.

TACEREA… AUTORITATILOR

In acest moment, autoritatile care au desfasurat acest control, nu doresc sa faca publice mai multe date cu privire la numele unitatii din care s-au confiscat produsele expirate. Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures nu doreste sa faca public numele cantinei, considerand ca sunt "informatii exceptate", iar cei din conducerea Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Maramures, contactati telefonic de catre un redactor ActualMM, au spus ca nu isi mai amintesc numele unitatii… Vom reveni in cel mai scurt timp cu noi informatii pe aceasta tema.

Stire in curs de actualizare.

 

Adrian Barbur/ActualMM  

O casa din costiui a luat foc
Citeste
Au furat prelungitoare si un redresor, apoi au vrut sa le vanda unui paznic
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.