ARESTAT PREVENTIV: Sighetean prins in flagrant in timp ce vindea cannabis

La data de 13.08.2020, Tribunalul Maramures a admis propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Maramures de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 13.08.2020, pana la data de 11.09.2020, inclusiv, a inculpatului in varsta de 39 de ani, cu antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc.

Pentru a dispune masura arestarii preventive, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice suspiciunea rezonabila ca inculpatul, in perioada ianuarie 2018 - 11.08.2020, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, in mod repetat, a vandut direct si a oferit mai multor persoane droguri de risc (cannabis), pe care le-a detinut atat in scopul vanzarii si oferirii, cat si in scopul consumului propriu.

Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac.

Comenteaza cu Facebook

Articolul ARESTAT PREVENTIV: Sighetean prins in flagrant in timp ce vindea cannabis apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Important pentru romanii care vor sa plece in concediu peste granita. Grecia extinde restrictiile de calatorie!
Citeste
APEL LA RESPONSABILITATE SI SPIRIT CIVIC! Bogdanel Gavra, depistat pozitiv COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.