APEL LA RESPONSABILITATE SI SPIRIT CIVIC! Bogdanel Gavra, depistat pozitiv COVID-19

"Traim vremuri dificile pline de incercari majore pentru noi toti, motiv pentru care inca de la inceputul pandemiei, am participat alaturi de colegii mei la mai multe campanii de sprijinire a categoriilor sociale vulnerabile. Impreuna cu oameni responsabili si implicati din comunitatea baimareana, am reusit sa colectam sume importante de bani pentru achizitionarea de aparatura medicala, distribuind sute de pachete cu materiale sanitare si alimente de baza familiilor nevoiase, 2000 de masti, peste 800 de viziere si 400 de perechi de ochelari de protectie, fara a-i neglija nici pe varstnicii nostri care aflati in izolare la domiciliu, ne-au solicitat ajutorul. Tot prin donatii private am reusit sa oferim sectiilor de terapie intensiva trei aparate de ventilatie mecanica, achizitionate in cadrul campaniei STOP Covid, ele fiind astazi utilizate cu succes la Spitalul de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Rusdea" si la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr Constantin Opris" , ambele din Baia Mare.

Avand in vedere faptul ca in prezent numarul de imbolnaviri cu virusul COVID 19 creste considerabil, am hotarat sa ma testez, chiar daca nu prezentam simptome specifice.


Am decis sa fac acest lucru pentru siguranta mea, a familiei dar si a colaboratorilor mei, iar rezultatul primit a fost unul pozitiv, chiar daca am respectat masurile de protectie. In acest moment ma aflu in izolare la domiciliu si astept cu ingrijorare testarea membrilor familiei. Insa gandurile mele se indreapta spre baimareni, carora le trasmit un mesaj: virusul exista, e pe cat de real pe atat de periculos si trebuie sa va protejati fiecare in parte pentru sanatatea voastra, a familiilor si a concetatenilor nostri.

In acelasi timp, sunt optimist si ferm convins, ca doar impreuna vom depasi toate greutatile prezente si viitoare. Astept cu nerabdare sa-mi reiau activitatea pentru a contribui la viata comunitatii.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze!"

Bogdanel Gavra

Comenteaza cu Facebook

Articolul APEL LA RESPONSABILITATE SI SPIRIT CIVIC! Bogdanel Gavra, depistat pozitiv COVID-19 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ARESTAT PREVENTIV: Sighetean prins in flagrant in timp ce vindea cannabis
Citeste
CORONAVIRUS 13 AUGUST: 31 cazuri noi in Maramures, un deces. In tara 1.454 cazuri noi, 53 de decese
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.