Antreprenoriatul, o prioritate pentru doamnele liberale din Maramures

SUSTINERE  100 de elevi de la licee de prestigiu din municipiul Baia Mare au fost invitatii Organizatiei Femeilor Liberale Maramures la lansarea proiectului "Sustinem antreprenoriatul – Atitudinea face diferenta", un proiect al doamnelor liberale pentru femeile si tinerii care doresc sa devina antreprenori.

"Incurajam doamnele si tinerii sa devina antreprenori. Proiectul este sugestiv deoarece ne dorim schimbarea modului in care vedem potentialul femeilor si al tinerilor in afaceri,  o schimbare a mentalitatii  si o crestere a  stimei de sine  prin atitudine. Intotdeauna atitudinea face diferenta. Este un proiect de suflet pentru Organizatia Femeilor Liberale care a fost multiplicat la nivel national", a subliniat Mihaela Campan, copresedinte OFL Maramures.

Tinerii au fost captivati de povestile de viata ale invitatilor, oameni de afaceri de prestigiu din Baia Mare. Diana Ilut, managerul unei cunoscute firme de turism premiata in Topul Firmelor 2017, Mircea Ontiu, antreprenor,  Maria Chira, un artist care mentine vie traditia si valorile populare ale Maramuresului  prof. dr. Oliviu Matei, specialist in tainele informaticii.

"M-am bucurat sa fiu alaturi de oameni care aduc valoare Maramuresului si potential economic, pe care tinerii ii considera modele. Tinerii liceeni sunt la momentul deciziei de a alege un drum in viata, iar povestile de succes ale antreprenorilor pot sa-i inspire, sa faca pasi mici in parcursul lor profesional", a declarat dr. Viorica Chereches, deputat liberal de Maramures.

Proiectul "Sustinem antreprenoriatul" sprijinit de Organizatia Femeilor Liberale in toate judetele din Romania isi propune prin aceste intalniri cu femeile si tinerii sa-i sustina  in dobandirea competentei antreprenoriale, in initierea unui plan de afaceri si accesarea fondurilor europene.

Multi dintre tinerii prezenti au gandul unei afaceri iar discutiile cu invitatii si experienta lor in domeniu le-au intarit dorinta de a deveni si ei antreprenori. Liceenii au adresat multe intrebari, au avut multe curiozitati, dar timpul a fost prea scurt pentru cate isi doresc ei sa  descopere in domeniul afacerilor. Adolescentii au aflat despre faptul ca a fi antreprenor inseamna sa ai curaj, sa stii ce vrei, sa fi dornic sa inveti tot timpul sa fi flexibil, sa risti si sa ai rabdare.

Sfatul pentru tinerii liceeni a fost sa nu renunte la ideile lor si sa aiba curaj sa-si urmeze visul!

 

Biroul de presa al Organizatiei Femeilor Liberale Maramures

Accidente, copaci cazuti pe drumuri si zeci de localitati fara curent electric
Citeste
Vezi starea vremii si a drumurilor din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.