Accidente, copaci cazuti pe drumuri si zeci de localitati fara curent electric

NINSOAREA FACE PRAPAD IN MARAMURES   Este a treia zi consecutiva in care ninge in Maramures. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben in judetul nostru si alte cateva judete invecinate.

Cum era de asteptat, avand in vedere ninsoarea abundenta care a inzapezit rapid majoritatea localitatilor, printre care si municipiul Baia Mare, evenimentele neplacute nu au intarziat sa apara.

Copaci cazuti sub greutatea zapezii, localitati fara curent electric

In Baia Mare mai multi copaci au cazut sub greutatea zapezii pe strazile Cuza Voda, Alexandru Odobescu si Narciselor, paralizand astfel traficul si lasand cateva strazi fara curent electric pana la interventia autoritatilor. De asemenea, locuitorii din Cicarlau si alte 25 de localitati din judet au ramas fara curent electric aseara tot din cauza unor copaci cazuti peste firele de inalta tensiune.

Sunt afectate de alimentarea cu energie electrica 27 localitati. Baia Mare, zona Ferneziu, Tautii Magheraus, Busag, Nistru, Somcuta Mare, Finteusu Mare, Lucacesti, Fersig, Boiu Mare, Valea Chioarului, Fericea, Prislop, Valenii Somcutei, Curtuius, Coroieni, Baba, Peteritea. Toate echipele de interventie la societatea Electrica sunt in teren si lucreaza pentru remedierea deficientelor", a declarat Dan Buca, reprezentantul Prefecturii Maramures.

Accidentele rutiere, prezente peste tot

Desi traficul este ingreunat de zapada depusa pe asfalt si ninsoarea neincetata iar soferii sunt obligati sa conduca cu viteze mici, evenimentele rutiere grave sau mai putin grave au inceput sa apara peste tot. Azi dimineata, un sofer a derapat si a iesit cu autoturismul de pe carosabil, ajungand in campul de pe marginea drumului, intre Coltirea si Ardusat.

La Coplean, in judetul Cluj, o persoana a murit iar alte patru au fost ranite, dintre care trei incarcerate, dupa un impact deosebit de violent intre un TIR, un autovehicul si o autoutilitara. Atat persoanele ranite cat si cea care a decedat erau din Maramures.

Vom reveni cu amanunte despre starea vremii si a drumurilor din judetul Maramures.

Stire in curs de actualizare.

 

ActualMM

Credit foto: Raluca Ralu/ Gabriela Ghita/ Bota Romelia/ Brenda Diana

Doi barbati au murit in flacari
Citeste
Antreprenoriatul, o prioritate pentru doamnele liberale din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.