Angajatii urbis au pus "botul", rapidu ramane director

Haos in transportul in comun din Baia Mare, luni, 4 noiembrie. Niciun autobuz si troleibuz nu circula incepand de la ora 09.30.


Angajatii Urbis au declansat o greva spontana, toate mijloacele de transport ramanand la sediu. Calatorii asteapta in statii, fara sa stie de ce intarzie autobuzele.

Actualizare 1

Gabriel Ciceo, liderul de sindicat din cadrul Urbis SA, a declarat ca a fost sistata activitatea in toate sectoarele de activitate, de la soferi la mentenanta. Este ceruta demisia directorului general Ion Pop Rapidu.

"Este vorba despre o greva spontana. Toata lumea a sistat lucrul si cere demisia domnului Pop. Au fost introduse, la un moment dat, programe fractionate. Adica, ceva de genul, la ora 3.30 vine angajatul la lucru, sta patru ore, merge acasa, dupa care este chemat din nou la munca. Insa, aceasta problema se rezolvase la un moment dat, acum iarasi a revenit", a explicat Ciceo.
La fata locului a sosit politia si este asteptat si primarul municipiului Baia Mare.

Directorul general Ion Pop Rapidu a spus ca va face declaratii cu privire la protest dupa sedinta care are loc la aceasta ora.

ACTUALIZARE 2

Angajatii societatii Urbis au renuntat la greva in jurul orei 13:00, dupa ce directorul general a dat asigurari Consiliului de Administratie ca, la momentul in care se va finaliza procedura de selectie pentru urmatorul mandat, isi va prezenta demisia. Contractul lui Ion Pop expira la data de 12.06.2020.

Crin CALAUZ

Sase dosare penale pentru soferii certati cu legea
Citeste
Trei publicatii independente au finantat din bani proprii publicitate pentru stiri despre PNL
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.