Ample actiuni desfasurate de politistii maramureseni pentru mentinerea unui climat de legalitate, in toate domeniile

Pe parcursul saptamanii trecute politistii maramureseni au organizat 52 de actiuni punctuale, pentru verificarea respectarii legislatiei in vigoare in mai multe domenii. Activitatile politistilor s-au desfasurat pe raza intregului judet.
De asemenea, in perioada 06 – 13 aprilie a.c. s-a intervenit la 278 evenimente, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.
Ca urmare a verificarilor efectuate au fost aplicate 1655 de sanctiuni contraventionale si au fost confiscate bunuri in valoare de 40 000 de lei .
De asemenea, in perioada mentionata au fost constatate 26 infractiuni rutiere, trei infractiuni de contrabanda si trei infractiuni silvice, fiind confiscate 1120 pachete cu tigari de contrabanda si peste 60 mc material lemnos. In toate cazurile in care au fost constatate infractiuni, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale, urmand a fi dispuse masuri legale. Tot in aceasta perioada au fost retinute 36 permise de conducere si tot atatea certificate de inmatriculare.
Patru persoane declarate disparute au fost depistate, fiindu-le clarificata situatia.
Politistii atrag atentia cu privire la obligativitatea respectarii legalitatii, in toate domeniile, sens in care astfel de actiuni vor fi desfasurate si in perioada urmatoare, pe raza intregului judet.

Spitalul Judetean si cel de Infectioase au suficiente stocuri de materiale de protectie
Citeste
Cainele politist teba a prins doi tineri care au furat o drujba la salsig
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.