Cainele politist teba a prins doi tineri care au furat o drujba la salsig

Cainele politist Teba se antreneaza in continuare si face tot posibilul ca fiecare misiune la care participa sa fie incheiata cu succes. De aceasta data a fost cooptata in echipa de cercetare constituita in urma sesizarii unui furt pe raza localitatii Salsig.
Practic, o femeie a apelat 112 precizand ca persoane necunoscute au reusit sa patrunda intr-o anexa a gospodariei si sa-i sustraga o drujba. Prejudiciul a fost de aproximativ 1000 de lei, insa Teba nu ia niciodata in calcul valoarea lucrurilor sustrase, ci urmele infractorului.
Odata ajunsa la fata locului, Teba a luat urma si a pornit la drum. Impreuna cu conductorul sau, agent sef adjunct Bandi Zoltan, au ajuns, pe rand, la doua locatii. Bineinteles, la una dintre ele, in podul unei case nelocuite, se afla bunul sustras. Totul s-a intamplat in aproximativ 15 minute. Ulterior, politistii au stabilit ca banuiti de comiterea furtului sunt doi tineri de 15 si 18 ani, din aceeasi localitate.
"Asadar, Teba nu este in criza, nici de miros si nici de urme! Suntem mandri de activitatile ei din fiecare misiune la care participa!", spun reprezentantii IPJ Maramures.

Ample actiuni desfasurate de politistii maramureseni pentru mentinerea unui climat de legalitate, in toate domeniile
Citeste
Pompierii maramureseni au primit doua sisteme de izolare si transport pentru persoanele infectate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.