ACTUALIZARE: Misiune de salvare in Muntii Rodnei. Un adolescent taiat la maini a fost adus la Spitalul Borsa

Salvamontistii montani din Borsa, sprijiniti de un echipaj al politiei incearca sa ajunga intr-o zona greu accesibila a Muntilor Rodnei, unde un barbat ar fi suferit mai multe rani provocate de un cutit.

Din primele informatii se pare ca incidentul s-ar fi produs la o stana, iar o a doua persoana ar fi sunat la 112 cerand ajutor. Deocamdata nu este clar daca victima si-a provocat ranile singur sau daca i-au fost provocate de altcineva.

Trebuie sa mentionam faptul ca evenimentul a avut loc pe raza judetului Bistrita Nasaud, doar ca timpul de interventie de la Borsa este mult mai scurt decat daca se trimiteau echipaje din judetul vecin.

ACTUALIZARE

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost coborat de pe munte de echipajul Salvamont Borsa. Acesta prezenta taiaturi de cutit la nivelul membrelor superioare si a fost predat echipajului de Ambulanta Borsa. Ajuns la Spitalul din Borsa medicii l-au tratat, el fiind in afara oricarui pericol.

Politistii au stabilit ca nu a fost vorba despre nicio infractiune, ci despre o autoaccidentare. Practic, se pare ca adolescentul ar fi cazut cu mainile direct in lama cutitului.

Articolul ACTUALIZARE: Misiune de salvare in Muntii Rodnei. Un adolescent taiat la maini a fost adus la Spitalul Borsa apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Cele mai populare sporturi din Baia Mare
Citeste
Traian Basescu, atac dur la Guvern: "Mai Ludovice, mai hotilor…!"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.