ACTUALIZARE: Impact violent pe DN 18, in Pasul Hera (GALERIE FOTO)

Un eveniment rutier s-a produs cu putin timp in urma pe DN]18, in Pasul Hera. Doua masini au intrat in coliziune, ambele fiind avariate.

In urma impactului, soferul autoturismului Audi a suferit leziuni la cap.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi, 17 octombrie, ora 13.33, politistii din Sarasau au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N.18 – pasul Hera, spre comuna Petrova, s-a produs un accident rutier.

La fata locului politistii au constatat faptul ca un tanar de 20 ani din Petrova, a condus un autoturism, iar la un moment dat, intr-o succesiune de curbe, a pierdut controlul autoturismului si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de catre un barbat de 40 ani, din Constanta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei femei de 38 ani, pasagera in autoturismul condus de catre barbatul din Constanta.

Aceasta a fost transportata de catre un echipaj SMURD la spitalul din Sighetu Marmatiei in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorii autoturismelor au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero in ambele cazuri.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Articolul ACTUALIZARE: Impact violent pe DN 18, in Pasul Hera (GALERIE FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

POtI DEVENI VOLUNTAR DIGITAL: Aplicatie de cartografiere TrashOut este solutia pentru pastrarea unui mediu curat!
Citeste
ULTIMA ORA: NOI MASURI IN MARAMURES – Lista localitatilor din judet in care masca e obligatorie si pe strada. Ce alte masuri anunta autoritatile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.