Accident rutier la baita baii

Accident rutier la Baita Baii, in jurul orei 14.45. In evenimentul rutier este implicat un microbuz in care se aflau 10 persoane, din care 5 victime.

La fata locului s-au deplasat cinci 5 echipaje SAJ si SMURD.

Una dintre victime este o gravida cu leziuni aparent usoare care a fost preluata deja si transportata spre  Spitalul Judetean din Baia Mare. Celelalte persoane implicate in accident au refuzat transportul la spital.

ACTUALIZARE 1

Un al doilea ranit care prezenta un traumatism toracic a fost preluat de un echipaj medical si transportat la UPU. Initial acesta refuzase transportul.

Microbuzul in care erau cei 10 oameni a iesit de pe sosea si s-a izbit de un podet din beton.

Actualizare 2 – IPJ Maramures

Azi la ora 14.35 politia a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca, in localitatea Baita a avut loc un accident de circulatie. Din primele cercetari efectuate s-a constatat ca soferul unui microbuz de transport persoane, care se deplasa dinspre Tautii Magheraus spre Baia Mare, intr-o curba la stanga a derapat si a acrosat parapetul podului de peste paraul Baita. In urma impactului o tanara de 26 de ani, insarcinata, a suferit leziuni usoare dar nu a necesitat internarea. In microbuz se mai aflau inca 14 persoane care nu au fost ranite. Conducatorul auto, un barbat in varsta de 48 de ani din Baia Sprie nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

68 de furturi din masini au avut loc in Maramures, in primul trimestru al anului
Citeste
Medicii legisti spun ca moartea barbatului de pe castanilor nu a fost violenta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.