Medicii legisti spun ca moartea barbatului de pe castanilor nu a fost violenta

Rasturnare de situatie in cazul decesului de ieri de pe strada Castanilor din Baia Mare. IPJ Maramures a furnizat astazi informatii oficiale referitoare la rezultatele necropsiei. Aceasta ar fi fost neviolenta, fiind provocata de cauze medicale. 
"In urma efectuarii necropsiei asupra cadavrului barbatului decedat ieri pe strada Castanilor din municipiul Baia Mare, s-a constatat ca moartea a fost neviolenta si a fost provocata de cauze medicale. In cauza nu a fost dispusa nicio masura preventiva impotriva vreunei persoane. Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul iar la finalizarea lor vor fi dispuse masurile legale" se precizeaza in comunicatul de presa al IPJ Maramures.

De cealalta parte vecinii sustin in continuare varianta unui omor. Vecinii spun ca certurile erau frecvente intre cele doua parti. "Se certau pentru pamant. Casele lor erau una langa alta, aveau o alee comuna, care trecea prin curtea celui omorat. Celalalt, care a lucrat pe la Securitate , trebuia sa treaca prin curtea lor sa ajunga la casa lui. Chemau politia foarte des, se certau des. Erau mereu in conflict. Nu am fost acasa acum, dar mi s-a povestit ca s-au batut atata de tare, incat unul dintre ei a murit. Celalalt, cel care a comis crima, e un scandalagiu, mereu se certa", au relatat vecinii pentru AxaNews.ro.

Caz extrem de ciudat

Cazul este unul foarte ciudat, sustin anchetatorii. Asta si pentru ca circumstantele in care s-a produs tragedia sunt, inca, neclare. Mai exact, la 112 a sunat, initial… suspectul crimei.

"Astazi, 9 aprilie, s-a inregistrat o cauza. Infractiunea este de omor. Din primele cercetari, evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan intre doi vecini de pe strada Castanilor din Baia Mare. Cei doi au avut conflicte anterioare si exista mai multe plangeri facute de cele doua parti. Exista si un dosar aflat pe rolul instantei. Interesant este faptul ca, la 112, a sunat suspectul crimei, care a reclamat ca este batut de barbatul care a decedat ulterior. Asteptam concluziile expertizei medico-legale. Cercetarile continua, pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs infractiunea", a declarat initial, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

CITESTE SI:

CRIMA IN BAIA MARE: Un baimarean ar fi fost ucis de unul dintre vecini

Accident rutier la baita baii
Citeste
Accident rutier in Baita Baii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.