A ramas fara 28

Miecuri, 04 septembrie, politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au fost sesizati despre comiterea unui furt din auto. Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat faptul ca un barbat din Finteusu Mic, si-a lasat autoturismul parcat pe strada Jupiter din Baia Mare, fara a asigura portierele, iar persoane necunoscute au profitat si au sustras o suma consistenta de bani dintr-o borseta lasata pe bancheta din fata.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a comis furtul, identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului.

Tineri identificati si retinuti de politistii din Somcuta Mare, dupa ce au comis o talharie

La data de 4 septembrie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Somcuta Mare au retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Maramures, doi tineri, despre care exista indicii temeinice ca au comis o talharie.

Mai exact, marti, 03 septembrie, un tanar de 18 ani, domiciliat in judetul Vaslui, a reclamat ca in timp ce se afla la un local public din Somcuta Mare, a fost abordat de doi tineri necunoscuti, care l-au invitat la un gratar si o bere. Ulterior, cei doi necunoscuti l-au agresat fizic si i-au sustras prin violenta 1200 de lei.
Imediat politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata iar ieri, in urma verificarilor si investigatiilor efectuate, au fost identitificati tinerii de 17 si 25 de ani, care au comis fapta.
In baza probatoriului administrat de politisti, cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
Politistii continua cercetarile.

ACTUALIZARE / Yahoo! Mail nu merge. Sunt afectati milioane de utilizatori. Serviciul si-a reluat activitatea in jurul orei 12.00
Citeste
Tanar vitezoman, fara permis, urmarit de politisti, un altul, beat, a intrat cu atv-ul in gard
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.