Tanar vitezoman, fara permis, urmarit de politisti, un altul, beat, a intrat cu atv-ul in gard

Opriti intotdeauna la semnalele regulamentare ale politistilor aflati in trafic! Fuga este o scapare de moment. Un tanar, care nu detine permis de conducere, a ales sa-si continue deplasarea, insa a reusit sa mai mearga doar 2 km, fiind prins de politisti.
Fapta s-a petrecut aseara, in jurul orei 19.30, pe strada Randunelelor din Viseu de Sus. Politistii Serviciului Rutier au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism inregistrat de aparatura radar cu o viteza de 92 km/h. Intrucat persoana aflata la volan nu a oprit la semnalele politistilor, s-a procedat la urmarirea sa. A fost prins la scurt timp, constatandu-se ca este vorba despre un tanar de 27 de ani, din Moisei, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile urmand a dispune masuri legale.

***

Politistii din Sighetu Marmatiei au intocmit aseara dosar penal si continua cercetarile, dupa ce au constatat patru infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Cercetarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca un tanar de 30 ani, din Sighetu Marmatiei, i-a incredintat unui sighetean de 37 de ani un ATV neinmatriculat/neinregistrat, pentru a-l conduce pe drumurile publice, respectiv pe strada Mocanitei din municipiu, desi stia ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie si se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Barbatul care a condus ATV-ul a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un gard din lemn. Acesta a fost testat cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat, conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si incredintarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca nu poseda permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice.

***

10 permise de conducere retinute de politistii baimareni

Nu inseamna ca daca un pieton traverseaza regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata sau la culoarea verde a semaforului, nu poate fi acrosat de autoturisme. Sunt situatii in care soferii, presati de timp, nu au rabdare sa le acorde prioritate. Pentru a-i identifica pe cei care pun in pericol viata pietonilor, politistii Biroului Rutier Baia Mare au actionat ieri, 04 septembrie, pe raza intregului municipiului.

Pentru neregulile constatate in cele 13 ore de actiune, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 7.000 de lei. Totodata, 10 soferi care nu au acordat prioritate de trecere, au intrat in randul pietonilor.

A ramas fara 28
Citeste
Un militar roman a murit in urma exploziei de astazi, din Kabul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.