A CREZUT CA POATE SCAPA DE POLItISTI: Tanar din Calinesti, beat si fara permis, in incercarea de a scapa de politisti, s-a izbit cu masina de un gard

Azi noapte, in jurul orei 01:00, politistii din Sighetu Marmatiei, aflandu-se in serviciul de patrulare pe strada Tractorului de pe raza municipiului, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism.
Conducatorul autoturismului a ignorat semnalele politistilor continuandu-si deplasarea, motiv pentru care echipajul de politie a procedat la urmarirea acestuia pana in comuna Rona de Sus, unde a virat pe o strada laturalnica, moment in care a pierdut controlul directiei de mers si a intrat in gardul unui imobil.
Acesta a incercat sa fuga de organele de politie, care l-au prins si imobilizat.
In urma verificarilor efectuate, politisti au constatat faptul ca este vorba de un tanar de 21 de ani din localitatea Calinesti, care nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
De asemenea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.27 mg/l alcool pur in aerul expirat fapt pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Articolul A CREZUT CA POATE SCAPA DE POLItISTI: Tanar din Calinesti, beat si fara permis, in incercarea de a scapa de politisti, s-a izbit cu masina de un gard apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

De ce nu mai crede populatia in cifrele autoritatilor: Discrepanta uriasa intre ce declara GCS si ce anunta DSP Maramures. Greseala de matematica sau incompetenta?
Citeste
FMI se intoarce! Si va fi mai crunt decat oricand. Deocamdata nu este o stire, doar o previziune
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.