De ce nu mai crede populatia in cifrele autoritatilor: Discrepanta uriasa intre ce declara GCS si ce anunta DSP Maramures. Greseala de matematica sau incompetenta?

De o saptamana incoace, cifrele furnizate de autoritati se bat exact ca nuca in perete. Nimeni nu mai intelege cate infectari noi sunt in Maramures, intrucat Grupul de Comunicare Strategica (GCS) si Directia de Sanatate Publica (DSP) Maramures ofera informatii care se bat cap in cap. In Maramures s-au inregistrat, in ultimele 24 de ore, […]

Articolul De ce nu mai crede populatia in cifrele autoritatilor: Discrepanta uriasa intre ce declara GCS si ce anunta DSP Maramures. Greseala de matematica sau incompetenta? apare prima data in DirectMM.

Exclusiv: Scenariu rosu in Maramures: „Sincer, nu stim daca se incepe scoala sau nu. Nu ne-am lamurit inca. Avem deja infectati la centrul de batrani”
Citeste
A CREZUT CA POATE SCAPA DE POLItISTI: Tanar din Calinesti, beat si fara permis, in incercarea de a scapa de politisti, s-a izbit cu masina de un gard
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.