9 soferi prinsi bauti la volan de catre politistii maramureseni

Adaugat in categoria 112
Actualizat

PERICOL PE DEUMURILE DIN JUDET Datoria fata de siguranta rutiera i-a determinat pe politisti sa intensifice activitatile pe drumurile publice in acest week-end.

Activitatile desfasurate au dus la identificarea a noua persoane care conduceau in stare de ebrietate. Din fericire pentru ceilalti participanti la trafic, toti au fost opriti inainte de a provoca ranirea sau chiar decesul unor persoane nevinovate.

Din nefericire ei si-au pierdut dreptul de a conduce iar la finalizarea cercetarilor risca sa isi piarda si libertatea pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani.

Toti cei depistati in stare de ebrietate sunt barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 57 de ani, si conduceau pe timp de noapte.

Recordul apartine celui mai in varsta, respectiv barbatului de 57 de ani, domiciliat in Satu Nou de Jos. Acesta a fost oprit pentru verificari in timp ce conducea pe directia Satu Nou de Jos – Grosi, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 1.07 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Toti cei depistati au fost condusi la spital sau centre de permanenta in vederea recoltarii de probe de sange. In toate aceste cauze s-au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

Alte doua pericole pe drumurile publice le-au reprezentat doi barbati, prinsi in flagrant de politistii rutieri nu doar bauti, ci si fara sa detina permise de conducere. Unul dintre ei, tanar de 22 de ani, a fost depistat azi noapte la ora 03,30, pe strada Randunelelor din Viseu de Sus. A crezut ca daca nu opreste la semnalele politistilor si apasa mai tare pedala de acceleratie poate sa iasa basma curata, insa a fost urmarit si prins dupa aproximativ 10 km.

Si pe numele acestora au fost intocmite dosare penale iar la finalizarea cercetarilor vor fi dispuse masuri legale.

Informatii furnizate de IPJ Maramures 

Amenzi de zeci de mii de lei pentru firmele de deszapezire din maramures
Citeste
Demers pentru o centura ocolitoare in zona aeroportului baimarean, care sa fluidizeze traficul de pe drumul european E 58
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.