9 microbuze si o camioneta ale fostului deputat nutu fonta au fost incendiate

Incident socant la Borsa. Noua microbuze si o camioneta ce transporta Coca Cola au fost incendiate azi noapte la Borsa. Acestea apartin unei firme ce ar fi administrate de fostul deputat Nutu Fonta.

Microbuzele si camioneta erau parcate in curtea unitatii economice situate in imediata apropiere a drumului national 18.

Conform autoritatilor pompierii militari au intervenit cu doua echipaje si dupa ce au stins focul au stabilit ca incendiul a acut drept cauza folosirea INTENTIONATA A FOCULUI.

Sa spunem si faptul ca fostul Nutu Fonta a reprezentat zona Viseu-Borsa in Parlamentul Romaniei si este un apropiat al fostului presedinte al UNPR, Gabriel Oprea, ex-ministru de interne in Guvernul Romaniei. De altfel, fostul ministru este nasul fiicei fostului deputat.

ACTUALIZARE

Focul a fost zarit de un echipaj al Politiei orasului Borsa care era in patrulare prin oras. Politistii au sunat la 112 si au cerut ajutorul pompierilor. S-a deschis dosar penal pentru distrugere. Din cate stim noi la fata locului este o echipa complexa de criminalisti pentru a preleva probe. Ancheta urmeaza sa stabileasca cine a pus intentionat focul.

foto arhiva

Se sparge "buba" – prietena a stelei sasaran internata la infectioase cu simptomatologie covid-19, dupa ce a intrat in contact cu femeia de afaceri
Citeste
Prietena a Stelei Sasaran infectata cu COVID
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.