Se sparge "buba" – prietena a stelei sasaran internata la infectioase cu simptomatologie covid-19, dupa ce a intrat in contact cu femeia de afaceri

Revenim cu noi informatii in exclusivitate cu privire la cazul femeii de afaceri din Baia Mare, infectata cu coronavirus. In articolele trecute, v-am prezentat o parte din traseul Stelei Sasaran, inainte de a ajunge la spital cu simptomatologie specifica COVID. Va prezentam astazi, in exclusivitate, cazul primei persoane care a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare cu simptomatologie specifica coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu femeia de afaceri.

S-au intalnit la un restaurant din Baia Mare, in data de 15 martie


La cateva zile dupa ce Stela Sasaran a venit de la Bucuresti, aceasta s-a intalnit in continuare cu mai multe persoane, nestiind ca este infectata cu temutul virus. Una dintre persoanele cu care a luat contact este o femeie. Potrivit surselor ActualMM.ro, cele doua s-au intalnit la un cunoscut restaurant din Baia Mare, unde ar fi luat masa impreuna.

Internata la Infectioase cu simptomatologie COVID-19


Femeia se afla in izolare la domiciliu dupa aflarea vestii ca prietena cu care luase contact este infectata cu Coronavirus. Masura a fost luata ca urmare a anchetei epidemiologice vaste, condusa de catre DSP Maramures.

Ieri, femeia a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din municipiu cu febra si alte simptome specifice noului coronavirus. Medicii i-au prelevat imediat probe pentru a vedea daca femeia este infectata cu virusul.

Ce spune dr. Rares Pop, directorul DSP Maramures


"Este foarte adevarat ce spuneti. Doamna a ajuns la Spital cu simptomatologie specifica si i s-au prelevat probe pentru testare. Da, a intrat in contact cu doamna infectata cu COVID-19. Noi am facut o ancheta epidemiologica vasta si toate persoanele cu care a intrat in contact doamna au fost izolate la domiciliu", a declarat dr. Rares Pop pentru ActualMM.ro.

Vom reveni cu amanunte dupa ce vine rezultatul testului. Stire in curs de actualizare.

Adrian Barbur/ActualMM.ro.

CLARIFICARE

Urmare a articolelor publicate in ziarul electronic actualmm.ro, ma vad obligata sa fac cateva precizari, privind unele afirmatii facute in aceste texte si publicarea unor fotografii de-ale mele, in raport cu subiectul referitor la d-na Stela Sasaran.
Vreau sa va spun ca sunt prietena cu d-na Stela Sasaran de aproape 40 de ani, dar asta nu inseamna ca introducerea mea in acele articole au de a face cu subiectul in sine al articolului. Doresc sa precizez, in primul rand pentru pacientii mei, ca nu sunt infectata cu virusul Covid 19, nu am avut si nu am niciun simptom in acest sens.
Desi s-au folosit pentru ilustratia articolului fotografii de pe pagina mea oficiala de facebook, nu eu sunt "prietena" despre care se vorbeste in ultima actualizare a articolului.
Deontologic ar fi fost ca semnatarul articolului, domnul Adrian Barbur, sa ma contacteze on line sau telefonic, pentru ca ii raspundeam cu mare placere la orice intrebare, asa cum am procedat intotdeauna in lunga mea realatie cu presa baimareana.
Am tinut sa precizez aceste lucruri, deoarece sunt pusa intr-o situatie stanjenitoare, din cauza numeroaselor telefoane pe care le primesc de la pireteni, rude si in special, de la pacientii mei, care nu trebuie sa se ingrijoreze, deoarece sunt bine, sanatoasa si nu am niciun fel de simptom referitor la noul Coronavirus.
Va multumesc tuturor pentru intelegere si va doresc multa sanatate.
Cu deosebita stima,
Felicia Florina Borz,
Medic, medicina familiei

Intra in vigoare amenzile mai mari pentru incalcarea ordonantelor militare
Citeste
9 microbuze si o camioneta ale fostului deputat nutu fonta au fost incendiate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.