84 de sanctiuni contraventionale aplicate ieri de politistii rutieri

In ultimele 24 de ore, politistii rutieri au efectuat, atat in municipiul Sighetu Marmatiei cat si pe raza judetului, mai multe actiuni, avand ca scop prevenirea si combaterea accidentelor rutiere.

In intervalul orar 10.00-14.00, politistii Serviciul Rutier in colaborare cu cei ai Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au organizat o actiune pe linia combaterii excesului de viteza, pe D.N. 18 Berbesti – Vadu Izei si D.N. 19 Tisa – Craciunesti. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 70 de sanctiuni contraventionale, 61 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteza. Valoarea sanctiunilor aplicate a fost de aproximativ 48.000 de lei, iar ca masura complementara a fost dispusa retinerea a cinci permise de conducere si retragerea unui certificat de inmatriculare.

Alte patru permise de conducere au fost retinute de politistii din Sighetu Marmatiei, care au actionat ieri pentru siguranta pietonilor. 25 de autoturisme care se deplasau pe raza municipiului au fost oprite pentru verificari, fiind aplicate 14 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 5 000 de lei.

O trauma suferita intr-un accident rutier poate insemna ani de zile de suferinta, o oprire temporara sau definitiva a vietii profesionale si sociale, o recuperare dificila sau chiar imposibila. Totul de la un singur moment de neatentie sau graba! Controlul volanului il detine fiecare sofer in parte. Masinile se pot repara, oamenii nu. Mai bine ajungem cu 5 minute mai tarziu la destinatie decat sa ajungem la spital! Conduceti responsabil!

Politistii au identificat si retinut un tanar banuit de comiterea unei talharii
Citeste
Elevi baimareni, interesati de profesia de politist
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.