6

Conform informatiilor oficiale furnizate de purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in acest moment in Maramures sunt avariate trei linii de medie tensiune integral si trei linii partial. Sunt afectate 90 posturi de transformare.

Sunt nealimentati cu energie electrica 6000 de consumatori in judet, de pe raza a 15 localitati . Sunt in teren pentru remedierea defectiunilor 14 echipe de interventie de la societatea Electrica.

IN TRAFIC

Zapada framantata, cu grosimea pana la la 1 cm pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 156 si km 180. Vizibilitate redusa sub 150 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 165 si km 175. Vantul prezinta intensificari de pana la 100 km/h in Pasul Gutai si de pana la 30 km/h pe Dealul Stefanitei. S-a actionat cu cinci utilaje si imprastiat 17 tone de material antiderapant in Pasul Gutai si la Viseu de Sus.

BAIA MARE

Sarpanta smulsa de vant in Baia Mare. A intervenit CLSU Baa Mare. Nu sunt persoane ranite, nu avem bunuri materiale distruse sau avariate. Doar pagube materiale generate de prabusirea sarpantei.

Comenteaza cu Facebook

«m-as bucura din inima sa vina cat mai multi romani la vot»
Citeste
Abordare inovatoare pentru realizarea unei rute turistice transfrontaliere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.