3 victime dupa un impact frontal intre un autobuz si o masina, pe varianta

ACCIDENT GRAV IN BAIA MARE Un accident rutier grav a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 5:30, in zona soselei de centura a municipiului Baia Mare. Potrivit primelor informatii, trei persoane au ajuns la spital.

"In aceasta dimineata, la ora 05.30, politistii au intervenit la un accident de circulatie soldat cu ranirea a trei persoane. Cercetarile efectuate au relevat ca o femeie de 44 de ani, care conducea un autoturism pe strada Europa, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare in momentul in care a ajuns la intersectia cu Aleea Mocirii, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autobuz condus de un barbat de 47 de ani", arata politistii maramureseni.

In urma impactului, conducatoarea auto si doua pasagere din autoturismul condus de aceasta au fost ranite si transportate la spital. Soferul autobuzului nu se afla sub influenta alcoolului, conducatoarea auto nu a putut fi testata cu aparatul etilotest insa i-au fost recoltate probe de sange. Politistii continua cercetarile.

Foto: Andrei Deyu

Siltec Global Technologies sustine MagiCAMP: sprijin pentru strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer
Citeste
Atentie, soferi! Ceata pe DN 18, Dealul Hera si pe raza localitatii Petrova
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.