Siltec Global Technologies sustine MagiCAMP: sprijin pentru strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer

Craciunul nu este numai despre febra cumparaturilor, despre luminite si colindat. Nu este numai despre mancare festiva si familie, ci mai ales despre a darui, despre a-i ajuta pe cei care au nevoie. O companie din Baia Mare da un exemplu in acest sens prin modul in care a descis sa sarbatoreasca Craciunul in acest an. Siltec Global Techonolgies si-a propus sa dea o mana de ajutor celor in nevoie, in acest caz copiilor bolnavi de cancer sau cu alte probleme din Romania.

Incepand cu sfarsitul acestui an, Siltec Global Technologies alaturi cu MagiCAMP, tabara pentru copiii bolnavi de cancer, vrea sa ajute la strangerea de fonduri pentru copiii suferinzi. Pentru a putea face constant fata la tot ce este necesar in derularea activitatii pe care MagiCAMP o desfasoara pentru copiii cu afectiuni grave, Siltec isi propune ca o parte din veniturile companiei sa fie redirectionate catre Asociatia Magic.

Cine sunt Asociatia Magic

Asociatia Magic este implicata in multe proiecte pentru ajutorarea copiilor bolnavi si a familiilor acestora. Printre programele Magic amintim MagicHOME, program care ofera familiilor cu copii diagnosticati cu afectiuni oncologice sau alte afectiuni grave cazare gratuita, toate facilitatile necesare unei case , bucatarie in care sa poata gati "ca acasa", locuri de joaca in interior si in curte, servicii de suport non-clinic precum terapie prin arta si suport psihologic. De asemenea la finalul lui 2015, s-a nascut si MagicBOX, un colet care pleaca lunar catre peste 300 de familii aflate in situatii vulnerabile. Coletul contine alimente de baza, alimente neperisabile, imbracaminte, incaltaminte, produse de igiena personala, rechizite, jucarii sau alte produse care raspund nevoii imediate, pentru ameliorarea situatiei materiale a familiei, pe toata perioada cat copilul se afla in tratament si este tinut sub observatie de medici.

Vlad Pop, directorul Siltec: "Sa punem mana de la mana si sa contribuim la linistea si bunastarea unor copii si familii aflate in perioade dificile"

"O parte din valoarea unora dintre produsele pe care le comercializam vor fi lunar donate catre Asociatia Magic pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Astfel reusim impreuna sa punem mana de la mana si sa contribuim la linistea si bunastarea unor copii si familii aflate in perioade dificile. Ne dorim ca acest proiect sa functioneze, sa putem sa il extindem pe o perioada mai mare, astfel copiii cu probleme din toata tara sa poate beneficia constant de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a face totul cat mai facil pentru clientii nostri, am integrat o sectiune speciala MagiCAMP pe site-ul firmei. Cateva produse din portofoliul Siltec Global Technologies vor fi publicate in aceasta sectiune. Prin cumpararea acestor produse, firmele si persoanele fizice pot participa direct la acest proiect", a declarat Vlad Pop, directorul companiei Siltec Global Technologies.

Cine sunt Siltec Global Technologies


SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES este o firma baimareana, cu capital romanesc, importator si distribuitor in Romania de echipamente industriale si comerciale. Un traseu singur si asumat al afacerii a adus compania in pozitia de reprezentant al unor brand-uri de prestigiu. Asigurand o calitate de top a produselor, nici clientii de top nu au intarziat sa apara, UAC Europe sau ATP Exodus fiind doar doua dintre numele sonore care au ales Siltec.


Ca reprezentanti ai brandului Klass si distribuitori ai produselor Iweld Indistrial si Beta Tools, Siltec impreuna cu acestia vor oferi cateva dintre produsele de top din portofoliu spre vanzare in sectiunea MagiCamp, in asa fel incat o parte din veniturile realizate sa fie redirectionare pentru copiii cu cancer si nevoi speciale din Romania. Produsele le puteti gasi accesand www.siltec.ro sau direct https://siltec.ro/produse/magicamp/. De asemenea, cei care doresc pot sa contacteze Siltec Global Technologies prin e-mail, la adresa [email protected], sau la telefon: +40743343434.

Impact violent intre un autoturism si un autobuz pe centura baii mari
Citeste
3 victime dupa un impact frontal intre un autobuz si o masina, pe varianta
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.