Ziua indragostitilor mai dulce

Vine primavara, baieti. CSF? NCSF! O aglomeratie de sarbatori care le fac pe toate sa suspine. Degeaba te-ai purtat bine tot anul, daca acum pici examenul, esti terminat. De 14 februarie, 1 martie si 8 martie trebuie sa fii atent, foarte atent cu ea. Sa vii cu vorbele frumoase pregatite de acasa si sa bagi mana adanc in buzunar. Asta, daca vrei sa eviti drama. Si durerile de cap.

Ei, exagerez. Oricum, ele fac asta tot timpul. Exagereaza. Si, de cele mai multe ori, functioneaza. Adevarul este undeva pe la mijloc, dar cert e ca trebuie sa ne pregatim putin pentru acest inceput de primavara. Sa stiti ca pe femei nu le impresioneaza neaparat valoarea cadoului, ci felul in care el a fost ales. Daca stii sa alegi darul, poarta ti se va deschide. Si nimic nu le impresioneaza mai mult decat ceva dulce, un buchet de flori si… sa zic, sa nu zic? Un inel, da, dar asta doar daca esti pregatit sa recurgi la artileria grea.

In celelalte aspecte nu vreau sa ma bag, dar cat priveste desertul, stiu exact locul de unde

Am inceput cu aspectul tortului, pentru ca primul impact asupra ei va fi cel vizual. Desigur, insa, ca pentru mentinerea bunei impresii la fel de important este si gustul. El trebuie sa fie rafinat, in combinatii clasice sau indraznete, dupa cum e firea persoanei iubite. Ciocolata da rareori gres, fiind apreciata de marea majoritate a femeilor; un mousse bogat de ciocolata poate fi combinat cu succes cu o crema de fructe de padure sau cu una de caramel. La fel de ispititoare, insa, este si combinatia de crema de ciocolata cu crema de cafea sau de rom, ori chiar cu crema de vanilie. Pentru cele care nu apreciaza ciocolata, as recomanda combinatia de crema de nuci si crema de iaurt, sau mousse-ul de ciocolata alba si crema de fructe de padure.

Da, stiu ca va fi greu sa te hotarasti. Mai ales ca femeile sunt, de multe ori, imprevizibile. Dar cu un tort de la Cofetaria Mai Dulce iti garantez ca nu vei da gres. Si ca, a doua zi dimineata, veti sta amandoi in pat, iar ea se va lipi dragastos de tine si iti va spune: "Iubitule, ai fost minunat!". Si apoi va lua o bucatica din felia ta de tort si o va savura satisfacuta.

 

Doua incendii lichidate de pompierii maramureseni in doua zile
Citeste
Ce probleme au fost dezbatute la sedinta cu secretarii unitatilor administrativ-teritoriale
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.