Barbat decedat la cetatele dupa ce un copac rupt de vijelie a cazut peste el, incendiu la Surdesti

Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures au fost din nou prezenti in teren cu patru echipe pentru curatarea si marcarea traseelor turistice.

Una dintre echipele aflate in teren a fost solicitata sa se deplaseze la un incendiu in zona Surdesti, care a izbucnit ieri, a fost localizat si stins tarziu in noapte dar azi a reizbucnit, mai puternic, fortele implicate, ISU Maramures, Jandarmeria, Politia, Primaria precum si voluntarii contribuind la localizarea si tinerea sub control pana la stingerea lui.

O a treia echipa s-a deplasat la un accident intr-o zona greu accesibila in Cetatele, Maramures dupa ce un localnic a anuntat prin 112 ca o persoana a fost accidentata de un copac cazut si suferise leziuni la nivelul membrelor inferioare si a bazinului.
Si in cazul accidentului din zona Cetatele SPJ Salvamont Maramures a colaborat excelent cu ISU Maramures persoanei accidentate fiindu-i acordat primul ajutor extrem de repede si fiind transportat in cel mai scurt timp de echipajul SMURD la Spitalul Judetean Maramures pentru investigatii.

Actualizare

Din pacate, cu toate eforturile depuse de salvatori, barbatul care suferise leziuni la nivelul membrelor inferioare si al bazinului dupa ce a cazut un copac pe el la Cetatele a decedat. Trebuie precizat ca in aceasta dupa-amiaza o vijelie puternica a smuls copaci in zona.

Zi plina pentru Salvamont Maramures. Ce interventii au avut. FOTO
Citeste
La 20 de ani, Eduard este un erou care se lupta pentru vietile noastre
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.