Zeci de rable ridicate. Primarul Chereches anunta noi surprize

CONTINUA CURATENIA IN BAIA MARE   Incepand de luni, 28 octombrie, echipaje mixte, din dispozitia primarului Catalin Chereches, intervin fara pauza la ridicarea rablelor abandonate pe domeniul public. Zeci de masini au fost deja ridicate, iar actiunea va continua pana cand toate autovehiculele lasate de izbeliste vor fi colectate.

Si in acest demers, primarul face echipa cu cetatenii solicitandu-le sa ii transmita locatiile unde se mai afla astfel de masini pentru ca acestea sa fie ridicate. Rablele sunt depozitate in curtea societatii Urbis, unde vor ramane timp de 6 luni, cum prevede legea. Ulterior, daca nu vor fi revendicate de catre proprietari, care vor avea de achitat amenda si taxe aferente, vor fi valorificate la reciclatori.

Citeste si:  http://www.actualmm.ro/actiune-in-forta-baia-marefoto-video-primarul-chereches-a-dat-dispozitie-sa-fie-ridicate-toate-masinile-abandonate-pe-domeniul-public

"Dragi baimareni care va iubiti orasul la fel de mult cat il iubesc eu, va multumesc pentru simtul civic si ajutorul pe care mi-l oferiti in demersul de a asigura ordinea si curatenia in Baia Mare. Astept in continuare sa imi transmiteti unde stiti ca exista masini abandonate sa trimitem echipe sa le ridice! Pentru ca se lucreaza pe turatie maxima pentru eliminarea masinilor abandonate de pe domeniul public. Pana tarziu in noapte s-a intervenit ieri, iar astazi de la prima ora echipele au fost la datorie. Ieri am dat startul pentru acest prim pas in ceea ce inseamna curatenie generala in Baia Mare. Urmeaza si alte surprize, iar in final o sa avem curatenie luna si bec in tot orasul! Vreau sa reamintesc ca ridicarea lor este facuta respectand procedurile legale, iar masinile vor fi depozitate in curtea societatii Urbis si, dupa 6 luni, daca nu vor fi revendicate si nu se vor achita sanctiunile, vor fi valorificate la reciclatori. De nenumarate ori am incercat cu somatii, cu vorba buna sa ii conving pe cei care le detin sa le elimine de pe domeniul public. Unii proprietari au fost seriosi si au ridicat masinile si le multumesc pentru colaborare, altii au ales sa desconsidere autoritatea locala. Rabdarea si intelegerea fata de cei care nu respecta comunitatea si regulile de buna convietuire a ajuns la final. Ordine si curatenie in Baia Mare! Urmeaza noi actiuni, despre care am mai vorbit, dar de care acum ne apucam in forta! Ramaneti aproape", a declarat primarul Catalin Chereches.

ActualMM

Sunt In pericol? mama padurarului ucis la rogoz se teme ca ucigasii se vor razbuna pe familie
Citeste
Presedintele gigantului chinez Weichai, alaturi de o delegatie de nivel inalt, oaspetii omului de afaceri Mircea Cirt la ATP Tech Center
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.