Zeci de maramureseni din paris au ajuns pe aeroportul cluj! de sase ore asteapta sa fie dusi in carantina

Adaugat in categoria Breaking news
zeci-de-maramureseni-din-paris-au-ajuns-pe-aeroportul-cluj-de-sase-ore-asteapta-sa-fie-dusi-in-carantina.jpg zeci-de-maramureseni-din-paris-au-ajuns-pe-aeroportul-cluj-de-sase-ore-asteapta-sa-fie-dusi-in-carantina-1.jpg zeci-de-maramureseni-din-paris-au-ajuns-pe-aeroportul-cluj-de-sase-ore-asteapta-sa-fie-dusi-in-carantina-2.jpg

Zeci de romani, printre care si maramureseni, au aterizat acum cateva ore pe Aeroportul International din Cluj-Napoca. Acestia au ajuns la Cluj cu ultimul zbor din Paris.

Calatorii provin din judetele Cluj, Maramures, Mures, Satu Mare si Bistrita Nasaud.

Clujenii au fost deja preluati si dusi in carantina pe raza judetului.

Ceilalti romani au fost transportati la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. De aici, vor fi dusi in carantina in judetele de domiciliu. "Stam in sala de sport de ore bune fara apa sau mancare. Nu ne spune nimeni nimic. Ne-au aruncat un pet de litri de apa minerala la 60 de oameni. Ca la caini" ne-a spus un maramuresean.

"Persoanele din Cluj au fost carantinate la noi in judet, unde au fost locuri. Cei din celelalte judete au fost dusi la Sala Sporturilor unde vor astepta sa vina cei de la ISU din judetele lor ca sa ii transporte in carantina", a declarat pentru dejnews.ro prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean.

In acesta seara vor mai ajunge la Cluj zboruri din Dortmund si Nurnberg.

Zeci de romani din Paris au ajuns pe Aeroportul Cluj

Publiee par Dejnews.ro sur Mercredi 25 mars 2020

"Toate persoanele din Maramures vor ajunge in carantina institutionalizata" au transmis reprezentantii CJSU Maramures.

cea-mai-varstnica-locuitoare-din-sighet-a-decedat-la-106-ani-a-supravietuit-lagarului-de-la-auschwitz-dumnezeu-m-a-vegheat-in-acea-zi.jpg
Cea mai varstnica locuitoare din Sighet a decedat la 106 ani; A supravietuit lagarului de la Auschwitz; "Dumnezeu m-a vegheat in acea zi"
Citeste
grupul-de-comunicare-strategica-inchide-site-uri-de-stiri.jpg
Grupul de comunicare strategica inchide site-uri de stiri
Citeste