Zeci de baimareni si-au rupt mainile si picioarele pe derdelusurile de pe trotuare

Autoritatile locale au anuntat cu surle si trambite ca in Baia Mare deszapezirea se face cu utilaje ultramoderne, facandu-se chiar o comparatie cu faptul ca administratia locala din orasul vecin, Satu Mare, intervine iarna cu tractoare vechi de zeci de ani.

Doar ca situatia din teren este cu totul alta. Cel putin cand vorbim de trotuare, interventiile nu prea au avut loc. Aici nu s-a intervenit si nu prea iar in numai doua zile la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare a fost pur si simplu o "avalansa" de pacienti cu fracturi si luxatii.

Medicii de la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean din Baia Mare au lucrat la foc continuu zilele acestea. Zeci de baimareni au ajuns la unitatea medicala, dupa ce au alunecat pe gheata si s-au ales cu luxatii, entorse si chiar fracturi.

Trotuarele din Baia Mare s-au transformat in adevarate patinoare, devenind un pericol pentru trecatori. Dovada in acest sens sta numarul ridicat al cazurilor de luxatii, fracturi sau entorse cu care se confrunta medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, numarul pacientilor care se confrunta cu astfel de probleme a crescut cu 30%.

Chiar daca aleile dintre blocuri si nu numai sunt pline de gheata, baimarenii, fie chiar si cei in varsta, spun ca nu au de ales si trebuie sa iasa din casa.

Comenteaza cu Facebook

antrenor in Liga 1
Citeste
935 de candidati recrutati pentru admiterea la Scoala de pregatire a agentilor politiei de frontiera "avram iancu" oradea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.