Zeci de angajati ai societatii Vital au donat sange pentru cei in nevoie

"ALEGE SA FI PREZENT" Inainte de sarbatorile de iarna peste 30 de angajati ai societatii VITAL S.A. au dorit sa faca un cadou de nepretuit celor aflati in nevoie donand "picaturi de viata". Fiecare punguta cu lichidul vital va ajunge, cu siguranta, acolo unde este atat de asteptat si de necesar. Cu fiecare editie a acestei campanii, organizata in incinta societatii, se observa cresterea numarului de donatori, ceea ce reflecta modul in care este vazuta campania si actul donarii de sange. Ca de obicei, cea mai mare parte din donatori a fost formata din angajatii deja fideli ai campaniei, dar si din colegi noi, care s-au alaturat demersului nostru.

Tot personalul prezent din partea Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures a fost foarte incantat de entuziasmul angajatilor societatii VITAL S.A. de a sari in ajutorarea celor aflati la nevoie si ii indeamna pe toti oamenii sa vina sa doneze sange, pentru ca, daca numarul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou sa nu poata acoperi toate cerintele spitalelor.

Pentru ca acest gen de actiuni de implicare sociala au gasit mereu o larga deschidere din partea conducerii societatii VITAL S.A., reprezentantele departamentului Relatii Publice vor continua campania de donare de sange si anul viitor.

Cei care vor sa doneze sange o pot face in continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures. Multumim tuturor pentru implicare si colaborare. Sarbatori fericite si sa fie de folos!

 

Comunicat de presa SC VITAL SA

Vreme rece in Maramures. Unde a nins in judet
Citeste
Minor de 16 ani, prins de politisti dupa ce a dat iama in masina unui curier
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.