Zece politisti, felicitati de seful ipj maramures

Intra in firesc ca politistii sa intervina, sa actioneze, sa ia masuri, iar atunci cand coreleaza profesionalismul cu implicarea dovedesc, inainte de toate, ca sunt demni de ceea ce fac. Sedinta de azi, 20 august, a Consiliului de Conducere a unitatii, a reprezentat pentru seful inspectoratului, comisar sef de politie Liviu Constantin Grozavu, o noua ocazie de a-i felicita pe politistii care au obtinut performanta atat in plan profesional cat si extraprofesional.
Dincolo de gravitatea faptei, accidentul mortal de la Targu Lapus a fost pentru politisti o cursa contra cronomentru pentru identificarea autorului si, implicit, un caz in care profesionalismul echipei de cercetare a condus la elucidarea in scurt timp a celor intamplate. Pentru modalitatea in care politistii au intervenit, pentru eforturile depuse, pentru reusita , seful Serviciului Rutier – comisarul sef de politie Gherman Dorin si alti cinci politisti din cadrul Politiei orasului Targu Lapus – Baic Grigore Dionisie, Buda Florin Ioan, Cupsa Cristian Alin, Holban Cristian si Pop Calin Vasile – au primit aprecieri din partea comenzii unitatii si multumiri scrise pentru rezultatele foarte bune obtinute.

Au fost felicitati pentru modalitatea profesionala in care au actionat, in situatii delicate, si agent sef adjunct de politie Titoc Alin Ciprian, agent de politie Iluc Paul, din cadrul Politiei municipiului Baia Mare si agent sef adjunct de politie Nodis Ciprian Ioan din cadrul Postului de Politie Suciu de Sus.

Azi a fost o zi cu totul emotionanta si pentru agent sef principal de politie Craciun Petru, din cadrul Politiei Salistea de Sus. La incetarea raportului de munca prin pensionare, seful inspectoratului l-a felicitat pentru prestatie si pentru intreaga activitate desfasurata in uniforma de politie si i-a urat multa sanatate si pensie lunga, alaturi de cei dragi.

Augustin Laura Anamaria, agent de politie in cadrul Politiei orasului Ulmeni, a practicat judo din copilarie si prin sport a reusit sa atinga performanta atat in tara cat si in strainatate. Politista a fost felicitata azi pentru cea mai recenta cucerire – medalia de aur la disciplina Jiu Jitsu Brazilian, la Jocurile Mondiale ale Politistilor si Pompierilor din China.

Trafic blocat pe dn 1c, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un tir
Citeste
Baimarean de 19 ani, prins de politisti dupa ce a spart o casa din oras
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.