Zboruri interzise, restaurante si baruri inchise

Se inchid barurile si restaurantele din Romania, ca parte a eforturilor de a limita raspandirea coronavirusului. Este permisa organizarea de catre aceste firme a activitatii de comercializare a alimentelor si baturilor care nu presupun ramanerea clientilor in aceste localuri.

La sediul Ministerului Afacerilor Interne au fost anuntate, marti seara, noi masuri de catre autoritati.

Se suspenda activitatea de servire si consum a produselor alimentare si bauturilor, activitate organizata de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Marcel Vela: Nu suntem in situatia in care sa inchidem orase, sa rationalizam alimente!
Ministrul Marcel Vela a anuntat suspendarea tuturor activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear, realizate in spatii inchise.

Se interzice organizarea si desfasurarea oricarui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane in spatii deschise.

Zborurile Spania-Romania vor fi interzise.

"Toate zborurile catre si dinspre Spania se suspenda pentru 14 zile, din 18 martie, ora 18.00", a anuntat Vela.

Pana astazi, 17 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 217 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 .

Dintre cei 217 de cetateni care au contactat virusul, 19 sunt declarati vindecati si au fost externati.

De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacti ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate in carantina. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

Cum va evolua epidemia de coronavirus in Romania. Sunt trei scenarii posibile pentru varful epidemiei
Dintre pacientii aflati in unitatile medicale, patru dintre ei sunt la sectia de terapie intensiva, dar au o stare generala stabila.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 3373 persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID – 19 .

Alte 18965 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

La vanatoare, fara autorizatie
Citeste
Accident rutier intre baia mare si copalnic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.