ZAPADA MIEILOR: Iarna autentica in Maramures (VIDEO)

Autoritatile maramuresene au actualizat practicabilitatea sectoarelor drumuri publice.

Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si umeda, cu exceptia DN18, in Pasul Prislop, unde intre km163 si km181, se gaseste depus un strat de zapada framantata. In Pasul Prislop se circula in conditii de iarna.

Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 50 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre163 si km181. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu sapte utilaje si au imprastiat 35 tone de material antiderapant pe DN18, in Pasul Gutai (doua utilaje si 15 tone material antiderapant), in Pasul Prislop (patru utilaje si 16 tone material antiderapant, respectiv pe DN19, Dealul Huta-Certeze (un utilaj si patru tone material antiderapant).

Celelalte sectoare de drumuri publice din judet au partea carosabila curata si umeda. Cerul este acoperit. Ploua slab in judet.

Pasul Gutai

Ninge in Pasul Gutai si in Pasul Prislop. Vantul sufla cu viteze de pana la 50 km/h in Pasul Prislop. Se actioneaza cu doua utilaje si material antiderapant in Pasul Prislop, unde sunt prezente si echipaje ale politiei rutiere.

EXCLUSIV FOTO: "Urechiosul" saltat de ofiterii antidrog maramureseni cand voia sa paraseasca Romania. A fost arestat preventiv
Citeste
STOP SUPRATAXAREA antreprenorilor, RESPINSA la Senat, prima camera sesizata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.