Zapada cazuta de pe acoperisul marketului din tautii de sus i-a distrus complet masina

Primim fotografii de la cititorii nostri cu un caz petrecut in dupa amiaza zilei de sambata 24 ianuarie 2019, pe raza localitatii Tautii de Sus.

Un maramuresean a mers la cumparaturi la un market nou deschis in zona respectiva. A parcat regulamentar in parcarea unitatii economice si a intrat la cumparaturi.

In cateva minute, autoturismul acestuia a fost complet acoperit de tone de zapada ce au cazut de pe acoperisul supermarket-ului. Numai o minune a facut ca nimeni sa nu fie ranit.

Autoturismul insa a fost distrus in totalitate. Conform cititorului nostru valoarea pagubei se ridica la suma de aproximativ 23.000 de lei.

Proprietarul masinii a sperat ca va ajunge la o intelege cu administratorul market-ului. Acesta i-ar fi promis ca vor discuta luni, 26 ianuarie. A trecut o saptamana si maramureseanul nostru este pur si simplu "purtat cu zaharelul". Ultima speranta ca totul s-ar rezolva pe o cale amiabila va fi luni, 4 februarie 2019.

Incidentul s-ar fi intamplat din cauza faptului ca acoperisul unitatii respective nu ar avea protectie pentru ca zapada sa nu vina jos toata odata! Daca este asa cum si cine a aprobat un asemenea acoperis, asta in conditiile in care oricand se putea produce o tragedie!

Vom urmari cazul si vom reveni

Handbalistii de la Minaur merg la Steaua, dorindu-si sa produca surpriza
Citeste
Atelier si expozitie cu piese Lego
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.