Vrei sA fii actor? filmari la colibita, pasul tihuta si in muntii rodnei

Se fac pregatiri pentru un film horror a carui actiune se desfasoara in diferite locatiii din judetul vecin, Bistrita Nasaud. Desi filmarile vor avea loc doar in toamna, deja s-a deschis lista pentru cei ce vor un rol in acest film.

Se fac pregatiri pentru filmul horror "A devil walks there". Regizorul acestuia este irlandezul Chris Lodge.

Intriga filmului o prezinta provocarea data unui grup de oameni complet straini unul de altul de a escorta un batran, si pe fiica lui, pana la un loc sigur. Acestia sunt chemati intr-o zona uitata de lume, unde informatiile le sunt oferite de un individ inregistrat pe o caseta video. Recompensa data pentru aceasta provocare, insa, este greu de refuzat.

Filmarile pentru acest film vor avea loc in toamna acestui an, cel mai probabil in luna octombrie. Iar actiunea va avea loc in Colibita, Muntii Rodnei si Pasul Tihuta.

"Deja am inceput inscrierile pentru casting. Cei care doresc un rol in acest film isi pot trimite portofoliile pe adresa [email protected] pana la data de 30 mai" a explicat, pentru Bistriteanul.ro, Florian Zapra.

Cei interesati trebuie sa vorbeasca bine limba engleza si sa aiba experienta in domeniu. Singurul rol care nu are nevoie de experienta este un rol feminin, lipsit de replici. Dar aici trebuie sa indeplineasca alte criterii.

Asadar se cauta:

– un barbat, 20 – 30 ani – Slab si care arata inocent
– patru barbati, 30 – 55 ani – in conditie fizica buna, care ar putea sa joace rolul de fosti sau actuali soldati
– un barbat, 25 – 55 ani – Sa vorbeasca limba rusa
– o femeie 25 – 40 ani – Sa vorbeasca engleza
"Pentru al doilea rol feminin, cel fara replici, fata trebuie sa fie foarte inalta, bruneta si slaba", a explicat Florian Zapra.
Un scurt preview al ideii filmului il puteti urmari aici:

Publiee par A Devil Walks There sur Vendredi 22 mars 2019

Sursa text: Bistriteanul.ro.

Concurs nocturn de inot pe Tisa, avand ca premiu… libertatea
Citeste
O eleva din Targu Lapus a ajuns la Olimpiada Nationala de Geogragie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.