Vladuta lupau s-a casatorit cu fotbalistul adrian rus de la cfr cluj

Cunoscuta interpreta de muzica populara din Simleu Silvaniei si-a unit destinele in fata Domnului cu fotbalistul Adrian Rus, nimeni altul decat goal-keeper-ul campioanei CFR Cluj, intr-o discretie totala
Relatia dintre indragita solista de muzica populara si portarul de la CFR Cluj a fost facuta publica de mai mult timp.

Mai mult, Vladuta Lupau a fost cea care a dat publicitatii si momentul in care fotbalistul a cerut-o in casatorie, intr-un mod mai inedit.

Totul s-a intamplat undeva in toamna anului trecut, la Cluj-Napoca, acolo unde Adrian Rus – fiul fostului chestor de politie Toma Rus, secretar de stat in cadrul MAI, si-a cerut iubita in casatorie cu ajutorul… politiei rutiere.

Artista cobora cu masina personala pe Calea Turzii, cand agentii de circulatie au oprit-o si au luat-o la intrebari. Totul s-a intamplat pe la ora 3.00 dimineata.

In timp ce cauta prin portbagaj cele solicitate de oamenii legii, in spatele ei a venit iubitul cu un buchet de flori si cu inelul de logodna.

La mai bine de un an de cand a fost ceruta in casatorie, superba salajeanca a facut si pasul cel mare din viata sa.

In mare secret, Vladuta si Adrian si-au unit destinele in fata Domnului, casatorindu-se religios.

Nu stim exact cand si unde a avut loc ceremonia oficiala. Cert este faptul ca in cursul zilei de marti, proaspetii insuratei au postat primele fotografii de la eveniment pe retelele de socializare, alaturi de cateva mesaje de suflet.

Sursa SportulSalajean.ro. Click aici pentru mai multe fotografii.

Focuri de arma si aproximativ 31.500 pachete cu tigari confiscate la frontiera de nord
Citeste
Cine vor fi viitorul prefect si viitorul subprefect de maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.