Vital continua procesul de actualizare a contractelor cu clientii si in luna decembrie

DE INTERES  Utilizatorii serviciilor prestate de catre societatea VITAL S.A. care detin bransamente individuale la bloc si case, care au contracte incheiate anterior lunii aprilie 2013, sunt rugati sa se prezinte in vederea actualizarii contractelor.

POSESORII DE BRANSAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI

Bd. Republicii

Str. Ciprian Porumbescu, str. Gheorghe Bilascu, str. Ghioceilor, str. Moldovei, str. Narciselor, str. Victoriei,

str. Alexandru Odobescu si str. Paltinisului nr. 73 – 90

Aleea Aurora, Aleea Noua

ABONATI CASNICI

Toti utilizatorii care locuiesc la case si nu au actualizate contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si canalizare.

Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, se desfasoara conform graficelor stabilite. Utilizatorii din localitatile unde opereaza S.C. VITAL S.A., pot sa se prezinte la sediile agentiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Seini, Cavnic, Somcuta Mare si Ulmeni.

pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societatii din strada Gheorghe Sincai nr.21 si la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.
la Biroul de Relatii cu Publicul, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.
la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri , in intervalul orar 07.30 – 13.30.
Precizam ca actualizarea contractelor este impusa de noile dispozitii legale in vigoare in domeniul serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Pentru intocmirea contractului, este necesara prezenta titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinta, sau a imputernicitului notarial al acestuia, cu urmatoarele documente:

Act de proprietate sau contract de inchiriere
Act de identitate

Rugam utilizatorii serviciilor noastre sa isi actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, pana la data de 17 ianuarie 2020. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare in vederea actualizarii contractului, puteti contacta Biroul Relatii cu Publicul la numarul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

 

Comunicat de presa SC VITAL SA

Doi minori de 15 ani din Baia Mare, cercetati penal de politisti
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar joi, 5 decembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.