VIOLENtA IN FAMILIE: Ordine de protectie emise de politistii maramureseni pe numele a patru soti agresori

In acest week-end prelungit, politistii au emis patru ordine de protectie si au intocmit dosare penale pentru comiterea infractiunii de violenta in familie si nerespectarea ordinului de protectie.
Duminica, politistii din Baia Mare au intervenit la doua scandaluri in familie si au emis ordine de protectie pe numele agresorilor. Tot duminica, politistii din Sighetu Marmatiei au emis un ordin de protectie pe numele unui barbat de 42 de ani din municipiu, care si-a agresat sotia.
Totodata, sambata seara in jurul orei 23.00, politistii din Baia Sprie au identificat un barbat de 49 de ani din oras, care pe fondul bauturilor alcoolice si-a agresat sotia si a amenintat-o. Intrucat la scurt timp agresorul a incalcat ordinul de protectie emis de politisti, s-a intocmit alt dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea ordinului de protectie.
In toate cazurile se continua cercetarile urmand a fi dispuse masuri legale.

Articolul VIOLENtA IN FAMILIE: Ordine de protectie emise de politistii maramureseni pe numele a patru soti agresori apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INFRACtIUNI: Minori depistati imediat dupa ce au incercat sa fure benzina, satmarean prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda ilegal alcool
Citeste
FOTO: Ce pagube a lasat in urma furtuna abatuta asupra localitatilor Valenii Somcutei si Finteusu Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.