VIOLENtA IN FAMILIE IN MARAMURES: Doua ordine de protectie emise de politisti

In cursul zilei de ieri, politistii au fost sesizati cu privire la mai multe scandaluri in familie pe raza judetului nostru.
In Cupseni, o femeie de 20 de ani a sesizat politia cu privire la faptul ca sotul ei, in varsta de 31 de ani, pe fondul consumului de alcool si a unor discutii contradictorii, a agresat-o fizic. In urma completarii formularului de evaluare a riscului s-a concluzionat faptul ca nu se impune emiterea unui ordin de protectie asupra agresorului. In cauza urmeaza sa se efectueze cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.
Politistii Sectiei 4 Leordina, au fost sesizati de catre o femeie de 47 de ani, din localitate despre faptul ca, pe fondul unor discutii purtate in contradictoriu, a fost agresata de catre sot. In acest caz s-a intocmit formularul de evaluare a riscului, dar victima s-a opus emiterii unui ordin de protectie provizoriu. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.
In municipiul Baia Mare, o femeie de 39 de ani a sesizat politia despre faptul ca in data de 27 iulie, sotul ei in varsta de 43 de ani, pe fondul unor discutii contradictorii, a agresat-o. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiuni de violenta in familie si s-a emis ordin de protectie provizoriu.
Aseara, in jurul orei 23.40, politistii din Satulung , au intervenit la un scandal in familie, unde politisti au constatat ca o femeie de 38 de ani, din localitate, a fost agresata atat ea, cat si cei patru minori ai ei, de catre concubinul ei in varsta de 41 de ani. In cauza au fost intocmite documente de cercetare sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie si s-a emis ordin de protectie provizoriu.

Articolul VIOLENtA IN FAMILIE IN MARAMURES: Doua ordine de protectie emise de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

MANDAT: Arestat preventiv pentru tentativa de viol
Citeste
Pretul aurului, la un nou maxim istoric
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.