VIOLENtA IN FAMILIE: Doi maramureseni agresivi s-au ales cu ordine de protectie provizorii

Ieri, ora 15.35, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie a fost agresata intr-o statie de autobuz. Ajunsi la fata locului, politistii au identificat victima ca fiind o femeie de 30 de ani din municipiu si agresorul, concubinul acesteia, un barbat de 31 de ani.
In cauza a fost intocmit dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie, fiind emis ordin de protectie provizoriu.

Tot ieri, la ora 18.30, politistii din Baia Mare au fost solicitati de catre o femeie sa intervina la un scandal produs in trafic pe strada Vasile Alecsandri. Aceasta a precizat ca in timp ce se afla in autoturism, in fata ei a oprit brusc un alt autoturism, detinut de sotul acesteia, un barbat de 32 ani, care i-a blocat deplasarea si a facut scandal.
De asemenea femeia a relatat ca in ultima perioada, de cand sotul a aflat ca ea doreste sa divorteze, a urmarit-o in repetate randuri, provocandu-i astfel o stare de temere si de neliniste.
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de hartuire, fiind emis ordin de protectie provizoriu.

Articolul VIOLENtA IN FAMILIE: Doi maramureseni agresivi s-au ales cu ordine de protectie provizorii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BAIA MARE: Barbat din Grosi, depistat de politisti cu alcoolemie la volan
Citeste
Localitati din 20 de judete au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice din ultimele 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.