VIDEO: Un sofer de autobuz din Baia Mare, la un pas sa fie luat la pumni in trafic

Adaugat in categoria Recomandate
Actualizat

Un nou caz care de categoria "salbaticie in traficul din Baia Mare" a avut loc astazi in municipiu. Soferul unui autobuz si pasagerul dintr-un autoturism au fost la un pas sa se ia la bataie in mijlocul strazii. Totul s-a intamplat astazi, 29 iunie, pe strada Minerilor, la intersectia cu strazile Podul Viilor si Victoriei.

Un pasager al unui autoturism marca Golf 5 s-a dat jos din masina, la semafor, si s-a dus glont catre soferul autobuzului care se afla in spatele acestora. Nu se stie exact de la ce a inceput totul, cert este ca cei doi barbati si-au adresat cuvinte grele. La un moment dat, se aude cum pasagerul il ameninta pe soferul autobuzului.
Celelalte persoane din autoturismul marca Volkswagen au reusit intr-un final sa il convinga pe tanar sa intre in autoturism, apoi au demarat in tromba catre strada Victoriei, intrand in intersectie pe culoarea rosie a semaforului.

Intreaga scena a fost filmata de un martor al incidentului, care mai apoi a publicat imaginile pe retelele de socializare. Atentie, imagini cu limbaj licentios:

#BaiaMare Detalii aici:https://vasiledale.ro/2020/06/29/video-un-sofer-de-autobuz-din-baia-mare-la-un-pas-sa-fie-luat-la-pumni-in-trafic/

Publiee par Vasile N. Dale sur Lundi 29 juin 2020

Politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare s-au sesizat din oficiu, in urma imaginilor aparute in spatiul public, si desfasoara verificari pentru identificarea persoanelor implicate si luarea masurilor legale.

Articolul VIDEO: Un sofer de autobuz din Baia Mare, la un pas sa fie luat la pumni in trafic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Ore furtunoase: Noi coduri galbene si portocalii valabile pentru Maramures. Sunt asteptate noi furtuni si e din nou pericol de inundatii
Citeste
EXCLUSIV: TELENOVELA DE BORSA: S-au batut in mijlocul intersectiei pentru o femeie cu... grade
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.