Video – un smecheras din busag cu bolid "de franta" a injurat si era sa loveasca cu masina un politist local

Caz incredibil astazi pe strazile din Baia Mare. Un cititor a filmat o scena desprinsa parca din filmele americane de actiune.

Doar ca s-a petrecut pe un bulevard din Baia Mare. Un echipaj al Politiei Locale a oprit langa un autoturism Audi inmatriculat in Franta, care stationa intr-o zona interzisa.

Se pare ca politistii locali l-au rugat sa se puna in miscare pentru ca e interzisa stationarea. In acel moment, barbatul de la volan, un individ din Busag conform informatiilor noastre, a inceput sa ii injure ca la usa cortului pe agentii de la Politia Rutiera Locala Baia Mare.

Politistii au coborat pentru a-i cere actele doar ca in acel moment barbatul a adresat cuvinte obscente si a demarat in tromba. A trecut la cativa centimetri de unul dintre agentii de la Politia Locala.

Echipajul rutier al Politiei Locale a trecut la urmarirea acestuia, reusind sa il identifice si sa il opreasca in trafic. Cuvintele jignitoare la adresa agentilor au continuat. Dupa ce l-au identificat barbatul a fost sanctionat contraventional, urmand ca acest caz sa fie preluat de Politia Nationala.

Vom reveni

Zapada din Cavnic a facut o victima; i-a stricat casa unui localnic, ce are nevoie de ajutorul semenilor
Citeste
Un tanar eliberat de la centrul educativ buzias este cautat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.