VIDEO – TUPEU: A intrat in magazin fara masca si in 12 secunde a furat mai multe produse

Reprezentantii unui magazin de produse cosmetice din incinta mall-ului Vivo din Baia Mare s-au trezit pagubiti dupa ce o tanara s-a "autoservit" cu tot ce i-a poftit inima.

Intreaga intamplare a avut loc in seara zilei de joi, 5 noiembrie. In imaginile surprinse de camera de supraveghere se observa cum o femeie intra in magazin, se indreapta direct spre un raft si ia mai multe produse pe care le baga in buzunar. Totul a durat cateva secunde, apoi tanara s-a facut nevazuta. Potrivit celor scrise de reprezentantii magazinului pe retelele de socializare, aceasta fusese in magazin in urma cu cateva zile, cand a testat exact produsele pe care si le-a insusit.

"Respectiva a fost in magazin inainte cu doua zile, a testat exact aceleasi produse. Aseara cand a intrat a stat fix 12 secunde. Filmarea e pusa cu incetinitorul, ca sa se observe clar ce a facut! Ea a intrat in magazin, a stiut exact ce sa ia, dupa care a iesit".

Mai socant decat furtul este faptul ca femeia NU purta nici un fel de masca pe fata, asta desi pe langa spatiile inchise, in Baia Mare masca e obligatorie chiar si in spatiile deschise. Totusi, faptul ca tanara nu purta masca de protectie ii va ajuta pe oamenii legii sa o identifice mai usor.
"In acel moment era in magazin doar o singura vanzatoare, care se ocupa de alte doua cliente. Nu a observat cand a intrat respectiva, cu atat mai putin ca nu purta masca. Noi ne-am dat seama ca nu purta masca in momentul in care am surprins-o pe camerele de luat vederi. Ce nu inteleg este cum s-a plimbat ea asa prin mall fara masca, in conditiile in care sunt controale in permanenta", mai spun reprezentantii magazinului.

Asadar, pe langa ca va fi cercetata pentru infractiunea de furt, tanara risca si o sanctiune serioasa pentru nerespectarea masurilor de limitare si prevenire a posibilelor imbolnaviri cu Coronavirus.

Sursa ActualMM

Articolul VIDEO – TUPEU: A intrat in magazin fara masca si in 12 secunde a furat mai multe produse apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

18 CAZURI ACTIVE: A fost prelungita masura de carantinare zonala a localitatii Petrova
Citeste
Arafat, veste proasta pentru romani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.