VIDEO SOCANT: Un caine a fost legat cu lant si tarat dupa un scuter la Ruscova – ACTUALIZARE

Imagini greu de urmarit au fost inregistrate azi dupa-amiaza pe DJ187 Ruscova - Poienile de Sub Munte. Un sofer aflat in trafic a filmat cum un caine legat cu un lant era pur si simplu tarat dupa un scuter.

Pe respectivul moped erau doi barbati, iar cel din spate tinea lantul cu care era legat patrupedul. Animalul nu a mai putut tine pasul cu viteza scuterului si la un moment dat a fost tarat dupa scuter.

Imaginile au ajuns si in posesia politistilor de la Sectia 4 Leordina. Acestia au demarat o ancheta si au reusit identificarea celor doi indivizi, barbatii fiind ambii din Ruscova. Ei ar fi declarat ca nu au avut in intentie sa raneasca animalul, ci doar sa-l determine sa ajunga mai repede la stana spre care se indreptau.

Politistii au solicitat interventia unui medic veterinar pentru a examina animalul sa vada daca animalul a fost ranit.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Ieri, 21 septembrie a.c., in urma unor imagini aparute in spatiul public, politistii Sectiei 4 Leordina au efectuat verificari privind un incident in care doua persoane, aflate pe un motociclu, ar transporta prin tarare un exemplar canin pe cartea carosabila, respectiv pe D.J. 187, in Ruscova.

Astfel, politistii au identificat persoanele ca fiind doi tineri in varsta de 23 si 29 de ani din Ruscova.

Un medic veterinar a examinat exemplarul canin, constatandu-se faptul ca nu prezinta leziuni traumatice.

Totodata, cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca nu au fost respectate normele legale prevazute de O.U.G. nr. 155 din 2001 privind aprobarea programului de gestionarea a cainilor fara stapani, fapt pentru care proprietarul exemplarului canin a fost sanctionat contraventional.

De asemenea, politistii au constatat faptul ca, tanarul de 23 de ani, care ar fi condus motociclul, nu detine permis de conducere, iar autovehiculul nu are incheiata polita RCA.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Cuvant de invatatura plin de intelepciune rostit de PS Vasile Bizau la Manastirea ,,Maica Indurerata" din Sighetu Marmatiei, cu ocazia hramului
Citeste
Gheorghe Simon, deputat PSD: ,,Bolnavii cronici din Romania nu raman fara medicamente si terapii"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.