VIDEO - MINT CUM RESPIRA? Dr. ginecolog Vasile Bodnar (candidat PNL) a fost depistat pozitiv COVID-19. Toti candidatii de la Sighet ar putea intra in izolare

Situatie neplacuta in sanul PNL Sighet: candidatul pentru Consiliul local Sighet al PNL, dr. Bodnar Vasile, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Contactat telefonic de colegii de la Sighet 247, dr. ginecolog Bodnar Vasile a confirmat informatia.

Acesta a aratat ca se simte bine si este sub tratament specific, atat dansul cat si sotia domniei sale. In noaptea de 17 septembrie acesta a cauzat o stare usoara de rau, tuse si febra de 38 grade.

A doua zi dl. Bodnar Vasile s-a prezentat la Spitalul mun. Sighet, fiind internat la sectia temporara de COVID-19 a spitalului. In data de 19 septembrie a primit rezultatul testului ca fiind pozitiv. Ca urmare a faptului ca a raspuns bine la tratament, acesta a fost plasat in izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile.

DSP efectueaza o ancheta epidemiologica pentru a depista toate persoanele cu care dl. Bodnar a intrat in contact fizic in ultimele 14 zile, pentru ca si acestea sa fie plasate in autoizolare la domiciliul pentru doua saptamani. Asadar, toti candidatii PNL din Sighet sunt in risc de a fi plasati in autoizolare la domiciliu, pentru a reduce riscul infectarii si mai departe a altor persoane cu SARS-CoV2.

Contactata telefonic de colegii de la Sighet 247, candidatul PNL pentru functia de Primar al mun. Sighet, Daniela Onita-Ivascu, a declarat ca in ultimele doua-trei saptamani dl. Bodnar Vasile, nu a mai fost prezent in sediul partidului, iar activitatile sale electorale au fost foarte reduse. Totodata, aceasta a mai declarat ca preventiv, se va efectua o dezinfectare completa a sediul PNL Sighet.

Culmea este ca minciuna candidatului PNL la functia de primar al municipiului Sighetu Marmatiei are picioare scurte. O filmare postata pe o retea de socializare ii arata pe cei doi la o actiune electorala. Cu o zi inainte (16 septembrie 2020) ca medicul ginecolog sa se simta rau. NICIUNUL NU A PURTAT MASCA DE PROTECTIE!

Suntem curiosi ce va spune DSP Maramures prin CJSU Maramures despre cele prezentate in articol. Dar si despre masurile luate la nivelul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, sectia Ginecologie, acolo unde candidatul PNL isi desfasoara activitatea.

COMUNICAT DE PRESA

PNL Sighetu Marmatiei confirma inregistrarea unui caz de infectare cu noul coronavirus in cadrul organizatiei.

Colegul nostru candidat pe lista de Consiliu Local care a fost depistat pozitiv nu a intrat in sediul PNL de peste 2 saptamani intrucat activitatea lui electorala s-a rezumat la actiuni care nu necesita prezenta fizica in sediul PNL Sighet.

PNL minte si in comunicatul de presa postat pe facebook-ul organizatiei la 4 minute dupa aparitia stirii

Fiind de profesie medic, mai expus virusului datorita contactului cu pacientii, colegul nostru si-a limitat activitatea electorala evitand contactul cu membrii PNL

Acesta ne-a comunicat ca se afla izolat la domiciliu, este asimptomatic iar starea sa de sanatate este buna.

Mentionam faptul ca, membrii PNL Sighet au purtat masca atat in interiorul sediului cat si la celelalte actiuni ale organizatiei, iar toate conditiile de prevenire sunt riguros respectate.

Sanatatea cetatenilor este prioritara si vrem sa fim prevazatori pentru a nu-i pune in pericol.

Biroul de presa PNL Sighetu Marmatiei

Comenteaza cu Facebook

Articolul VIDEO - MINT CUM RESPIRA? Dr. ginecolog Vasile Bodnar (candidat PNL) a fost depistat pozitiv COVID-19. Toti candidatii de la Sighet ar putea intra in izolare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Maramuresul, Zona in care fiecare turist este intampinat ca oaspete de seama
Citeste
Crima monstruoasa in Vaslui. Un barbat de 54 de ani a fost gasit fara suflare, agatat de un gard
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.